Jim Toft – Referencer

Det siger andre kunder om at arbejde med Jim Toft

Læs deres anbefalinger her.

Det siger mine kunder om mine foredrag

Foredraget og emnet har åbnet mine øjne for, at det liv, jeg lever, langt hen ad vejen er påvirket af den hukommelse, min krop har. En hukommelse, som jeg endda ikke altid er vidende om.

Læs mere...

Mit største forbehold var, at jeg måske tænkte, at det emne vidste jeg nok om. Men Jims ligefremme, jordnære og menneskelige måde at præsentere emnet på berigede meget min forståelse for emnets vigtighed.

Konkret har foredraget givet mig en lyst til at blive mere opmærksom på at lytte til min krop, til at bruge den i samspil med min mentale tilstand, mit humør, min følelsesmæssige balance.

Jeg kan anbefale Jims foredrag til alle, der kunne være interesserede i blive klogere på, hvordan vi bliver mere hele mennesker. Hele, livsglade mennesker, der konstruktivt forstår at leve med den fortid og de erindringer, vi har med i vores ”bagage”, på en måde, der ikke begrænser vores nuværende potentiale for et frugtbart liv.

Mikael Braae

Lærer og Imago-facilitator

Det var især Jims praksisfortællinger, som gjorde stort indtryk på mig, fordi Jim på en meget jordnær måde forbandt teori og praksis gennem praksisfortællinger, hvilket gjorde det utroligt troværdigt og let at forstå.

Læs mere...

Den største forandring, foredraget har givet mig, er, at jeg har fået en endnu større opmærksomhed på at inddrage kroppens hukommelse i mine tanker om terapeutisk praksis. Den måde, Jim formidler sin kæmpe viden om kroppens betydning for vores levede liv på, inspirerer mig til at bringe det ind i min terapeutiske praksis i et endnu større omfang end hidtil.

Jeg havde ikke nogen forbehold for at tage med til foredraget. Jeg glædede mig, men jeg fik en anden vinkel, end jeg havde forestillet mig. Det var især Jims praksisfortællinger, som gjorde stort indtryk på mig, fordi Jim på en meget jordnær måde forbandt teori og praksis gennem praksisfortællinger, hvilket gjorde det utroligt troværdigt og let forståeligt.

Jim har en dejlig menneskelig undervisningsfacon. Han er engageret og optaget af sit stof, men er ligeledes engageret i at få sine tilhørere med.

Konkret har mit personlige udbytte været det her
Jeg har i et større omfang end tidligere øje for min egen krops signaler og behov – og har derfor mulighed for at være mere bevidst i mine handlinger og beslutninger. Det har jeg stor glæde af både i forbindelse med mit arbejde som leder og i mit private liv.

Jeg vil helt klart anbefale Jims foredrag til terapeuter, som ønsker at hjælpe deres klienter til at løsne op for fastlåste temaer, som dukker op igen og igen, og klienter, som bliver i hovedet og forsøger at håndtere deres liv gennem tanker og ord.

Men i virkeligheden er det vigtigt for os alle at få rettet opmærksomheden mere i retning af, at vi bliver hele mennesker, hvis vi lytter til både krop og sind.

Rikke Wittrup Worsøe

Faglig teamleder og parterapeut

Det siger mine kunder om mit kursus

At inddrage kroppen er et af mine vigtigste værktøjer, når jeg har med mennesker at gøre. Jeg kan se, om andre mennesker har sig selv med i behandlingen, eller om de har lukket ned.

Gitte Lyne

Pædagog i socialpsykiatrien for omsorgssvigtede, følelsesmæssigt skadede og psykisk sårbare mennesker

Se Gittes fulde udtalelse og udbytte af uddannelsen hos Jim her. Det varer kun 6 minutter.

Det siger mine kunder om terapi

Jeg er blevet bedre til at se angsten som en ting, i stedet for at det er mig, der er noget galt med. Det er selvfølgelig noget, der er galt med mig, men det er ikke hele mig. Og det er noget, jeg kan arbejde med i stedet for at være lammet af.

Læs mere...

Før jeg startede, kunne jeg ikke komme ud med mine følelser. Der var mange tanker, jeg ikke kom ud med. Efter jeg er begyndt at komme her, er der et frirum, hvor jeg kan komme ud med alle mine følelser og mine tanker. Jim kan altid give et bud på, hvad der sker i mig. Han er god til at forklare ting.

Det var svært for mig at tage derud første gang. Men efter første gang har det ikke været noget problem, fordi jeg ved, hvad jeg kommer ud til.

Jeg føler mig mere fri, efter vi har haft vores samtaler

Jeg føler mig mere fri, efter vi har haft vores samtaler og vores sessioner. Jeg kommer ud med alle de ting, jeg har brug for at komme ud med. Det er ikke altid noget psykologi-noget, men vi kan snakke om alting, og det hjælper utroligt meget.

I stedet for at jeg føler, at jeg skal være pumpet på psykofarmaka for at kunne fungere, så kan samtale også hjælpe utroligt meget – det at snakke om tingene og ikke udelukke noget, selvom det er hårdt.

B.J., kommer i terapi for misbrug, infantil autisme og ADD

Jeg er ikke sikke på, at jeg havde været samme sted, som jeg er i dag, hvis ikke jeg havde fundet ud af, at fysisk aktivitet har så stor betydning i ens dagligdag som psykisk sårbar person.

Jasper, tidligere levet med skizofreni. I dag idrætsmedarbejder

Se Jasper fortælle om sin forvandling fra isoleret og lammet af medicin til at være medicin- og symptomfri og en velfungerende del af samfundet. Videoen varer under 7 minutter.

Kontakt mig gerne. Jeg vender tilbage hurtigst muligt

Accepter håndtering af indtastede persondata*

1 + 4 =

Jeg bruger kun dine informationer til at kontakte dig i forbindelse med din henvendelse. Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre.